Termosztát
A lakás fűtését vezérlő termosztátnak sem kell kinézetben eltérnie a többi kapcsolótól. Nyugodtan kerülhet ugyanúgy a kapcsolók vagy csatlakozók mellé. Keretbe is tehető, ami legyen ugyanolyan, mint a kapcsolóké!
     
Zsalu,- vagy redőny vezérlő
Nem kell a zsaluval, reluxával, redőnnyel bajlódnia. Ez a vezérlő a beállított időzítésnek megfelelően reggel felhúzhatja, este leengedheti a redőnyt. Fényérzékelővel összekapcsolva mindezt teheti a külső fényviszonyoknak megfelelően is.
     
Mozgás-érzélelő
A lakásban található fényforrások egy részének megoldható a kapcsolása mozgásérzékelővel is.
Lépcsőház, bejárati terasz stb. világításának kapcsolására.
     
Falba-süllyesztett rádió
Panziók, kisebb szállodák  számára jelenthet megoldást, ha valamilyen mozdíthatatlan rádiót szeretnének beépíteni a lakóterekbe.
     
Intelligens ház, intelligens lakókörnyezet
Családjának életviteléhez igazodó kényeztető és takarékos otthon. Telefonnal, interneten bárhonnan elérhető. Buszrendszer  intelligens elemekkel: láthatatlan "robotok" az Ön szolgálatában. Ha érdekli, hívjon minket!
   
LED vezérlő
A csodálatos formaterv : falhoz simuló és elegáns megjelenésű, intuitív funkcionalitás, ahogy ezt az új fali vezérlőnk mutatja. Az alkalmazott rendszer lehetővé teszi a LED-ek vezérlését. Egy érintés a forgató gombon és már változik is a szín vagy a fényerő. A két világítási kép kapcsolóval előhívhatja a már korábban eltárolt színeket vagy szín átmeneteket. A BASE -nél a monokróm funkciók is rendelkezésre állnak, amikor is a színeket egyenként tudjuk dimmelni.